یک زن ایرانی به عنوان نماینده ایران در مسابقه استارتاپهای زنان بریکس در فهرست نهایی نامزدها قرار گرفت و برنده مسابقات شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)مسابقه استارتاپهای زنان بریکس از ۳ ژوئن تا ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴ در روسیه برگزار شد. هدف از این مسابقه، برجستهسازی و حمایت از استارتاپهای تحت رهبری زنان در کشورهای عضو بریکس است.
این مسابقه که به یکی از رویدادهای کلیدی «ائتلاف زنان کسب و کار بریکس» در سال ۲۰۲۴ تبدیل شده و بیش از ۱۰۰۰ درخواست از ۳۰ کشور از جمله برزیل، چین، مصر، اتیوپی، هند، ایران، روسیه، آفریقای جنوبی، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بلاروس، بوتسوانا، اندونزی، زیمبابوه، قزاقستان، کلمبیا، لسوتو، قرقیزستان، موریتانی، نامیبیا، ازبکستان، اسواتینی، ترکیه، جمهوری آفریقای مرکزی، تانزانیا، نیجریه، غنا، اکوادور، ویتنام و هندوراس دریافت کرده است.
در میان درخواستهای برندگان، پروژههای نوآورانهای برای اتوماسیون فرآیندها در بخش انرژی و تأسیسات زیربنایی، رباتیک، فناوریهای هوش مصنوعی در پزشکی، آموزش، کشاورزی، تولید و بهرهبرداری از تجهیزات هوایی، و همچنین روشهایی برای مبارزه با سرطان و ناباروری و غیره وجود داشت.
در مجموع، ۲۶ برنده از ۱۴ کشور توسط اعضای هیئت داوران بینالمللی تعیین شدند که نام ایران نیز در میان آنان دیده میشود. برندگان این مسابقه شامل روسیه، برزیل، هند، چین، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، مصر، اتیوپی، ایران، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و لسوتو هستند.
افروز باوفا بجندی نماینده ایران در مسابقه استارتاپهای زنان بریکس، مدیرعامل شرکت دانش بنیان هنرهای خلاق رسانهای صور است که پروژه او در فهرست نهایی نامزدها قرار گرفت.
این شرکت در دو حوزه ساخت انیمیشن سینمایی و تولیدات کلیپهای کوتاه برای پخش در فضای مجازی بین الملل فعالیت میکند. وی بر این باور است که مؤسسه دانش بنیان هنرهای خلاق رسانهای صور، در آینده میتواند به مؤثرترین رسانه دانشبنیان جهان در نشر اسلام، قرآن و محبت اهل بیت (ع) تبدیل شود.
شرکت دانش بنیان هنرهای خلاق رسانهای صور تلاش میکند از فناوریهای هوش مصنوعی پیشرفته برای ایجاد تحول در فرآیند تولید انیمیشن استفاده کند. هدف این شرکت ایجاد یک رویکرد یکپارچه، کارآمد و نوآورانه برای انیمیشن، ترکیب هنرهای رسانهای خلاق با هوش مصنوعی پیشرفته است.
نظر شما